Nicolle van KNhus: “Heel veel mensen vinden deze kaartjes ontzettend leuk”

30 augustus 2017

In de Haverstraatpassage vind je KNhus, een winkel vol stoere kleding en woonaccessoires. Nicole Timmers, één van de mede-eigenaren, vertelt waarom de kaartjes van MO-CA zo leuk zijn.

Nicole is enthousiast over allerlei producten in de winkel, maar de kaartjes van MO-CA springen er toch wel uit. “Deze kaartjes zijn van een Nederlands bedrijf, van een moeder en dochter,” vertelt Nicole. “Ze werken met verschillende fotografen en bedrukken dat dus op canvaspapier. Dit is heel erg leuk om aan zo’n klembord te hangen of om op de muur te plakken.”

Eigen collage

“Het unieke is dat je je eigen collage kan maken. Het is geen kant en klaar iets. Je kan het ook wisselen en daarom vinden heel veel mensen het ontzettend leuk. En als je het zat bent, dan verplaats je het zo naar de slaapkamer of je geeft het aan iemand weg als cadeautje. Je kan het gewoon eindeloos gebruiken, omdat je het zo aan de muur kan hangen.”

De koopman KNhus

Used look

“De kaartjes zijn allemaal gekreukt, een beetje een used look en dat verkopen we heel erg goed. Klanten kopen vaak meerdere tegelijk en vinden het soms heel lastig om te kiezen. Ik had er eerst veel meer op de muur hangen, maar die zijn allemaal verkocht. Dan zeggen ze ‘ja die wil ik hebben’ en dan haal ik hem van de muur af.”

Leuk als cadeau

“De klanten zijn heel divers, wel mensen die met interieur bezig zijn, instagramfoto’s bekijken, woonbladen lezen. Het is wel een heel breed publiek, van jong tot 50+, vooral mensen die een passie hebben voor interieur vinden dit leuk. Daarnaast is het ook heel leuk als cadeau. De prijzen zijn leuk en als je weet dat iemand al wat heeft, dan kun je het er gewoon aan toevoegen.”

De koopman KNhus

Van klein tot groot

“Je hebt verschillende formaten en dat gaat van ansicht-formaat tot posterformaat. De prijzen gaan van €3,95 voor de kleintjes tot €44, 95. Maar je kan nog groter, als jij een afbeelding mooi vindt dan kun je dat aangeven en bestellen wij het voor je.”


✿ INTERIEURS GEZOCHT!! ✿
✿ BRAND REP SEARCH 2017 ✿

17309459_786053078210122_3646070651200418079_n

Wil jij ons team versterken en ook Brand Rep worden?

△Kijk dan snel op onze instagram of facebook pagina ▽

△ Wat Krijg Je? ▽
• Je ontvangt als eerste verschillende gratis canvas kaarten en posters van onze nieuwste collectie en 25% Korting op alle items in onze webshop tot 31-12-2017
• Het enige wat je hoeft te doen is eens per week een foto plaatsen van onze canvas kaarten en posters in jouw huis
• Meedoen kan als je regelmatig interieur foto’s plaatst & natuurlijk gek bent op onze canvas kaarten en posters! ????

➳De zoektocht is wereldwijd geopend & stopt zondag nacht ☆

△ GOOD LUCK △ #brandrep #brandrepsearch


Leuke blog geschreven over ons door Hilde van de muurstylist.nl
Hieronder de blog over ons, neem snel een kijkje op de muurstylist.nl voor meer leuke blogs!

PicMonkey Image 3 posters

Goedemorgen! Ook deze week zijn we (eindelijk) weer van de partij. De eerste maand van het jaar is alweer bijna voorbij. Wat vliegt de tijd, hè? Het voelt net alsof we gisteren nog met een oliebol in de hand naar het vuurwerk zaten te kijken… Maar goed, back to business. We hebben de afgelopen tijd een aantal ontzettend leuke producten binnengekregen, die we graag even aan jullie laten zien. Het zijn vooral eigenlijk allemaalposters, die we jullie echt niet konden onthouden. We hebben ze allemaal bij elkaar geraapt en zullen ze in dit artikel met je delen. 

De laatste tijd zie je ontzettend vaak mooie posters met quotes, landschappen of leuke prints voorbijkomen. Ik vind altijd alles mooi en wil ook altijd alles hebben. Ik hou vooral van posters met leuke prints of een grappige quote. Wat bij mij echter vaak een beetje het probleem is, is dat ik nooit zo goed weet waar ik met de posters heen moet. Ik vind het wat zonde om ze met een plakbandje aan de muur of deur te hangen, maar vind het ook niet altijd handig (en vooral niet origineel) om de posters in te lijsten. Ik moet hier dus nog even een andere oplossing voor bedenken, zoals zo’n muur met kurk bijvoorbeeld. Dat lijkt me echt ideaal. Er zijn namelijk zoveel mooie posters en websites, die ze aanbieden… In deze post laten we je producten zien, die we toegestuurd hebben gekregen van twee websites: Juniqe.nl en Mo-Ca.nl.

POSTERS JUNIQE

Misschien ben je al wel bekend met de website Juniqe.nl. Ze hebben echt prachtige poster in hun assortiment, die door verschillende designers zijn ontworpen. Hun posters zijn op verschillende materialen verkrijgbaar en zijn zelfs ook afdrukbaar op bijvoorbeeld notitieblokjes en kleding. Erg leuk! Wij mochten een aantal posters uitzoeken en dat hebben we gedaan. We vonden het echt ontzettend lastig om onze favoriet te kiezen, want ze hadden ZO VEEL KEUS! We hebben de posters al besteld vóór Kerst en daarom zijn het vooral posters met een kerst-achtig/winterachtig sfeertje. Toch wilden we ze jullie even laten zien. Ze zijn namelijk supermooi!

PicMonkey Image

We zijn helemaal verliefd op dat hertje, zo schattig! En waar doet jullie die quote aan denken? ???? Alle drie  zijn erg strak en scherp afgedrukt op stevig posterpapier en ze zijn allemaal 20 x 30 centimeter groot, waardoor ze goed in de meeste lijsten passen. Wij vinden ze ontzettend leuk en hebben de eerste twee al tijdens Kerst als decoratie gebruikt. Die met het konijntje is leuk voor de lente (die hopelijk bijna komt!). We kunnen jullie de posters van Juniqe zeker aanraden en je moet dan ook zeker even een kijkje nemen op deze leuke website!

Poster Bambi // Poster Filthy Animal // Poster Konijn

POSTERS MO-CA

Mo-Ca klinkt je misschien wat onbekender in de oren. En dat is eigenlijk heel erg jammer, want ze bieden ontzettend leuke producten aan. Je hebt echt een hele ruime keuze uit verschillende printjes en teksten en ze spelen erg goed in op de trend van nu. De posters van Mo-Ca.nl zijn daarnaast ook nog eens net wat anders dan anders. De meeste posters worden namelijk afgedrukt op echt posterpapier. De prints van Mo-Ca worden dat niet. Mo-Ca is namelijk de afkorting van More than Canvas en hun posters worden afgedrukt op gekreukeld canvasdoek. Ze noemen het zelf geloof ik Dirty Old Canvas. Het ziet er ontzettend leuk uit en ik had het zelf ook nog niet eerder zo gezien. De onderstaande drie printjes kregen we binnen.

PicMonkey Image 2

Echt leuke prints, hè? Ik als cactus-fan vind natuurlijk de middelste het allerleukst! Ik krijg van deze postertjes echt zin in de zomer, jullie niet? De prints zijn allemaal in een ander formaat, maar wel allemaal in een gangbare maat. Je zou ze dus prima kunnen inlijsten. Ik ga ze denk ik niet inlijsten, omdat ik bang ben dat het kreukelige effect, dat ik juist zo leuk vindt, verloren gaat. We zijn erg blij met deze mooie wanddecoratie en kunnen jullie ook zeer aanbevelen eens een kijkje te nemen op deze site!

Blad // Hello Cactus // Vlinder


• W I N •

Designers gezocht; altijd al jouw eigen ontwerp op een canvasdoek willen hebben? Grijp dan nu je kans! Deel jouw ontwerp (tekst en/of foto) met #mocakerstwinactie en maak kans op jouw eigen ontwerp afgedrukt op een canvas doek. Daarnaast nemen wij jouw ontwerp op in onze collectie! Zie voorwaarden hieronder.

Voorwaarden winactie

Door deelname aan de actie gaat de deelnemer akkoord met de volgende specifieke voorwaarden met betrekking tot de winactie: “Win jouw eigen ontwerp”.

 • Deelname aan de winactie “Win jouw eigen ontwerp” is mogelijk gedurende de periode vanaf 12 november 2016 tot en met 22 november 2016.
 • De deelnemer maakt kans op onderstaande prijs door zijn/haar eigen gemaakte ontwerp (tekst en/of foto) te posten met #mocakerstwinactie.
 • De deelnemer aan de winactie maakt kans op het winnen van een eigen ontwerp op een canvasdoek t.w.v. maximaal €119,- (130,0 x84,0 cm).
 • Aan het einde van de Actieperiode wordt de winnaar (1) door een jury bepaald op basis van originaliteit.
 • Het deelnemen aan deze actie is kosteloos (met uitzondering van de kosten voor het internetgebruik).
 • Alleen als jij de winnaar bent, ontvang je persoonlijk een bevestiging van de gewonnen prijs.
 • De winnaar kan tot uiterlijk drie maanden na bekendmaking aanspraak maken op uitreiking van de prijs. Na deze periode vervalt de aanspraak op de prijs automatisch.
 • Deelnemers moeten minimaal 18 jaar oud zijn of toestemming hebben van ouders of wettelijk voogd voor deelname.
 • Bij het winnen van deze winactie dient de winnaar een handtekening te zetten onder deze voorwaarden.
 • Elke deelnemer wordt geacht de algemene normen en waarden van het maatschappelijk verkeer en de wettelijke regels in acht te nemen. Dat wil onder andere zeggen dat er geen seksistische, pornografische, racistische en discriminerende bijdragen ingediend mogen worden of uitlatingen die beledigend, lasterlijk of kwetsend zijn.
 • De bijdragen mogen geen inbreuk maken op de persoonlijke levenssfeer van anderen. Degene die de bijdrage plaatst dient in te staan voor de toestemming voor publicatie van alle personen die op de bijdrage te zien zijn.
 • Mo-Ca gaat er vanuit dat de deelnemer beschikt over de (intellectuele eigendoms-) rechten, waaronder begrepen auteursrechten en merkenrechten, op de geplaatste bijdragen. De deelnemer vrijwaart Mo-Ca voor mogelijke aanspraken van derden ter zake. Alle rechten ten aanzien van de bijdrage – met uitzondering van de rechten op foto’s en teksten – worden op het moment van deelname door de deelnemer overgedragen aan Mo-Ca, zonder dat Mo-Ca hiervoor een vergoeding verschuldigd is. Als gevolg van deze rechtenoverdracht kan Mo-Ca de bijdrage onbeperkt gebruiken en (doen) exploiteren via welke media en in welke vorm dan ook, bijvoorbeeld maar niet beperkt tot het gebruik van de bijdrage in internetsites of overige internet toepassingen, etc. Indien voor de overdracht nog een nadere akte nodig is, zal de deelnemer hieraan zijn volledige medewerking verlenen.
 • Ten aanzien van foto’s en tekst geldt dat de rechten op het materiaal bij de deelnemer blijven. De deelnemer verstrekt aan Mo-Ca een onbeperkte licentie voor het gebruik van het materiaal, zonder dat Mo-Ca hiervoor een vergoeding verschuldigd is. Op grond van deze licentie is Mo-Ca gerechtigd het materiaal onbeperkt en voor elk doel te gebruiken en/of te (doen) exploiteren via welke media en in welke vorm dan ook, bijvoorbeeld maar niet beperkt tot internet sites of overige internet toepassingen, etc.

Mo-Ca is niet aansprakelijk voor de inhoud van door de deelnemers geplaatste bijdragen op de site. In het geval de inhoud van de door de deelnemers geplaatste bijdragen op enigerlei wijze inbreuk maakt op de rechten van derden dient de rechthebbende daarvan Mo-Ca direct op de hoogte te brengen. Mo-Ca zal vervolgens zorg dragen voor verwijdering van de betreffende bijdrage.

In het geval de informatie op de site onvolledig is of vergissingen bevat, dan kan Mo-Ca hier niet voor aansprakelijk worden gesteld.

Eventuele vragen, klachten of opmerkingen over de prijsvraag kunnen aan Mo-Ca gericht worden:

Mo-Ca | More than Canvas
Watermanstraat 118
7324AK Apeldoorn
Telefoonnummer: 055-5338998
Voor meer informatie: www.mo-ca.nl


Leuke blog geschreven over ons door Jessica van den Berg
Hieronder de blog over ons, neem snel een kijkje op Jessica van den Berg voor meer leuke blogs!

JessicavdBerg

Er zijn heel veel verschillende manieren om je muur te decoreren. Maar ken je ook dit canvas product al? Dit is Canvas doek maar dan zonder lijst en geeft een extra stoere uitstraling aan je wand.

Via Instagram ontdekte ik Mo-Ca. Dit staat voor More than Canvas. Dit is een leuke webshop waar ze eigenlijk elke print die je je kunt bedenken op canvas verkopen. Ook qua maten zijn er vele mogelijkheden. Ik koos voor 3 verschillende prints in 3 verschillende maten.

moca 1.0

moca 3

Het canvas is van ruw materiaal, hierdoor blijft deze ook staan als je de print gewoon tegen een wand of in een stolp ergens plaatst. Maar in een lijst staat ook heel mooi. Mijn favoriet is de Bohemian skull print. De bloemen geven een  vrolijk zomers sfeertje.

moca 6

moca 2

Op Instagram mag ik nu een canvas print naar keuze weggeven. Wil je ook zo’n stoere canvas print winnen?

Volg dan @morethancanvas en mij @jess_vdberg op Instagram en tag twee personen onder de vandaaggeplaatste foto. Je kunt meedoen tot zaterdag 25 juni. Zondag 26juni maak ik op Instagram een winnaar bekent.

Heel veel succes!

moca 4

mijn

 

 


Blog geschreven door Hans Bosch van WIJ Financiën over Mo-Ca! 

Hoe leuk is dat? Maandagmorgen 09.00 uur op de koffie bij Mo Ca. Bij wie? Bij More Than Canvas. Zusterbedrijf van Art Print Design en Picture on the Wall. Bij Bert, Carla & Emily Derksen. More Than Canvas. Afgekort: Mo-Ca.

De ontvangst is hartelijk. Altijd als ik er kom ben ik verbaasd van de grote open ruimte waarin een warme huiselijke sfeer is gecreëerd. Je moet het je voorstellen als een grote woonkamer waarin aan de wanden prachtige canvas doeken hangen en overal sfeervolle woon accessoires zijn uitgestald. In het midden een “podium”, een plek van waaruit de creatieve werkzaamheden plaatsvinden. Aan de zijkant een woonkeuken met een  heerlijke grote tafel. De tafel waar ik samen met Carla en Emily aan de koffie ga. Bert nonchalant leunend tegen het aanrecht. De indruk wekkend dat hij gelijk weer aan de slag gaat. Dat is niet het geval. Twee uur lang staat hij daar en telkens verhaalt hij over de ontwikkelingen bij Mo-Ca.

Bert is onmiskenbaar de creatieve man. Een en al ideeën en in het creatieve proces de ander telkens een stap vooruit. Hoe het idee van Mo-Ca is ontstaan? “We waren natuurlijk al bezig met Picture on the Wall. Gebaseerd op fotowanden maar dan anders. Anders in de zin dat spijkerwerk niet meer nodig is. Door het ontwikkelen van een speciaal procedé werd het mogelijk de foto’s, posters, platen met een sticky laag te bevestigen, aan vrijwel elke wand. Dat deden we ook met canvas dat we in onze eigen drukkerij (Art Print Design) al bedrukten. De reacties van onze klanten waren direct zeer positief. Van daaruit kwam ik op het idee om met het canvas meer aan te laten sluiten bij de wat warmere nostalgische sferen. Canvas heeft echter een moderne uitstraling. Voor mij was het een uitdaging om het canvas te bewerken, te kreuken en een sfeer te geven die anders, speciaal en uniek is”. Bert doet er wat luchtig over maar als ik doorvraag begrijp ik dat Mo-Ca de enige is die het gelukt is het canvas functioneel oud te maken, te bedrukken en nog meer sfeervol te maken.

Maar als je dan zo ver bent hoe breng je het product dan op de markt? Carla en Emily beginnen te stralen. Nu gaat het niet om creativiteit maar meer op de gezelligheid. De Swan Market roepen ze in koor. Een platform voor startende, creatieve ondernemers die hun producten aan het grotere publiek willen tonen. Een lifestyle markt waarbij je naast al het shop-plezier word verwend met heerlijk eten en drinken. Denk aan het food truck festival dat we vorig jaar in Apeldoorn hadden. Carla vertelt: “Het eerste jaar hebben we heel wat afgestruind om naamsbekendheid te krijgen en ons product aan de man te brengen. De hele week werken en de zondag de Swan market op. Vroeg weg en weer laat thuis. Maar wel gezellig. Met het hele gezin. Ook Demi, de andere telg van het gezin Derksen, die de website beheerd en hierover de volledige verantwoordelijkheid heeft was er bij. Carla glundert. Fantastisch toch dat je op deze manier met z’n allen in de onderneming kan werken?”.

Waar heeft deze inspanning toe geleid? Carla pakt de kaart van Nederland er bij. Met enige trots wijst ze naar alle rode stipjes die op de kaart zijn aangebracht. Van het verre zuiden tot de Wadden eilanden, langs de kust en in het binnenland. Nog niet alle gebieden zijn bereikt maar er moet wat te wensen over blijven. Er zijn nog volop nieuwe ideeën. Er zijn inmiddels een kleine 30 verkooppunten die de producten van Mo-Ca verkopen. Maar het aantal is geen doel op zicht. Het moet gaan om verkopers die dezelfde sfeer en kwaliteit nastreven. Er moet gevoel en verbinding zijn. Emily veert op. “Dat is wat ik meer wil doen. De contacten met de verkopers onderhouden en intensiveren. Vooral gericht op de styling en de wijze waarop ons product aan de man wordt gebracht. Niet voor hele dagen. Net klaar met hbo-sales heb ik nog zo veel te leren. Eerst ervaring op doen bij anderen en tegelijkertijd mijn steentje bijdragen aan Mo-Ca”.

Ik zie en voel harmonie en warmte. In de mensen waarmee ik aan tafel zit en in de producten die zij maken en verkopen. Passie. En daarnaast moet het vooral ook nog gezellig zijn. En vriendschap. Dat is belangrijk. Enthousiast verhalen Emily en Carla over het evenement dat ze op 3 juni 2016 van 16.00 uur tot 21.00 uur organiseren. Mo-Ca and Friends. De bedrijfsruimte aan de Watermanstraat 118 te Apeldoorn wordt omgetoverd in een Swan Market in the house. Een eigen life style beurs en dan vooral met ondernemers uit het eigen netwerk. Denk aan een fashion truck, thee, taarten en lekkere hapjes. Iedereen is welkom

Genieten is een kunst. Bewust zijn van de mooie dingen van het leven. Maar ook bewust van het feit dat een lang leven niet voor iedereen is weggelegd. Emily heeft me er al vaker over verteld. Stichting Bo Minnée. Deze stichting is opgericht ter nagedachtenis aan Bo Minnée. Op veel te jonge leeftijd overleden. Names Bo geeft de Stichting gezinnen met een ernstig ziek kind een steuntje in de rug. En Mo-Ca geeft de Stichting Bo Minnée een steuntje in de rug. Niet als modegrill om mee te kunnen of moeten doen met MVO (maatschappelijk verantwoord ondernemen) maar uit pure betrokkenheid. Ook bij Mo-Ca and Friends op 3 juni 2016 is Stichting Bo Minnée er bij om hun doelstellingen uit te kunnen dragen.

Als ondernemende fiscalist kom ik bij veel ondernemers over de vloer. Vaak komen ze op kantoor. Maar wat is het dan toch leuk om “een bakkie” te doen aan de keukentafel bij de familie Derksen en voor even mee te worden genomen in de beleving van Mo-Ca. Het is niet alleen een naam, het is een gevoel en beleving. Ondernemen vanuit het hart. Zaken doen gebaseerd op een vriendschappelijke vertrouwensband. Ik besef me dat dit ook kernwaarden van mijn eigen onderneming (WIJ van Financiën) zijn. En als geen ander weet ik dat dit in de financiële wereld lastig is. Deze vermakelijke ochtend bewijst me dat deze manier van zaken doen nog steeds mogelijk is. En dat is een heerlijk gevoel!

12717980_604577383024360_7087444143587294244_n

 Na vele verzoeken organiseren wij zaterdag 07 november van 13.00-17.00 een hele leuke middag samen met Newborn Musthaves (baby kleding 0-12 jaar en orginele kraamcadeaus) , Boulevard Ibiza (accessoires, fashion, sieraden, en interieur) , studio in the woods (make up advies en make up producten) , Stichting Bo Minnee (woonaccessoires en accessoires),  en MC Wood (vintage en houten woonaccessoires)! Kom gerust even binnen lopen om alvast te oriënteren of inkopen te doen voor de december maand. Wij zorgen dat drinken en wat lekkers voor u klaar staat. Tot dan!


Leuk artikel geschreven over ons door Ladify
Hieronder het artikel over ons, neem snel een kijkje op Ladify voor meer leuke artikelen!

Mo-Ca: More than Canvas! Super vet voor in je interieur!

Kaarten! Persoonlijk zou ik er zelf nog wel een winkel in kunnen beginnen. Als ze ze ergens verkopen, dan kan ik gewoonweg niet de winkel uit lopen zonder er tenmiste eentje te scoren. Mooie of grappige, gevatte teksten, nostalgische foto’s of leuke prints….ze gaan hoe dan ook mee naar huis. Nu hangen er verspreid door mijn hele huis al een groot aantal met masking tapes aan de muur (sommigen ingelijst), dus het houdt nu zeg maar op met vrije ruimte aan de muur ;-), maar wat is er nou leuker om regelmatig te wisselen voor een compleet andere look?! Juist! Reden om ze gewoon lekker te blijven kopen en regelmatig te switchen. En met die gave masking tapes is dat binnen 5 seconden gepiept.

Dirty Old Canvas

Ontzettend blij was ik toen ik afgelopen weekend bij Webshops Only in de Vughterstraat de kaarten van Mo-Ca (More than Canvas) ontdekte. More Than Canvas ontwerpt en ontwikkelt namelijk unieke canvas producten, wat ze zo’n mooie vintage uitstraling geeft. De zijkantjes zijn ook een beetje gerafeld, waardoor het lijkt alsof ze al jaren bij oma op zolder liggen. Ze hebben echt ontzettend veel keuze aan mooie kaarten. Van gekke ananassen en veren tot mooie bountystranden en kevertjes. De kaarten zijn verkijgbaar in 5 verschillende formaten. Van kaartformaat (14,8 x 11,5) tot aan mooi doekformaat (72,0 x 54,0). Plak een leuke kaart met een fel gekleurd masking tape aan de muur of laat een mooi doek inlijsten. Zo kun je je eigen interieur een gave vintage twist geven.

Cadeautjes

De producten zijn niet alleen leuk voor jezelf, het zijn ook originele cadeautjes. En ze hebben op de site niet alleen mooie kaarten, maar ook leuke masking tapes om ze mee op te hangen en gave standaards om ze in vast te klemmen en op je bureau of vensterbank neer te zetten.

Check hieronder de diverse kaarten. De libelle hangt al boven mijn eigen vintage bureautje! Welke siert binnenkort jouw interieur?


Op Instagram heeft Rosa van Riel @rosavanriel samenwerking met ons een #rosamocagiveaway georganiseerd.
De winnaar van de ‪#‎rosamocagiveaway‬ is @jtjejtje!
Jacqueline wint een costume-made canvas en twee kaarten uit de standaard collectie van ons!


Ben je benieuwd welke foto de winnaar gaat kiezen? Hou Jacqueline, Rosa en ons dan op instagram in de gaten: @jtjejtje@rosavanriel & @morethancanvas.

Dit was een groot succes en om iedereen te bedanken kun je nu onze canvas kaarten met 10% korting bestellen t/m zondag 19 juli.
Code: rosamocagiveaway
Rosa @rosavanriel bedankt voor de fijne samenwerking!