Canvas kopen

Canvas kopen? Goed idee! Ga bijvoorbeeld voor de Dirty Old Canvas van Mo-Ca. Dan heb je écht iets unieks in handen. Leuk om op te hangen in huis of om cadeau te geven!

Een eigentijds en tegelijkertijd nostalgisch uiterlijk

De Dirty Old Canvas heeft haar vintage look te danken aan het verweerde en verouderde canvasdoek waarvan het gemaakt is. Onze canvas heeft een gekreukt uiterlijk, waardoor het een eigentijdse en tegelijkertijd nostalgische uitstraling heeft.

De canvas is bedrukt in verschillende stijlen en met diverse afbeeldingen. Van bohemian style tot dieren en van natuur tot celebrities. Een canvas met een inspirerende quote of een eigen afbeelding? In onze webshop vind je het allemaal!

Dirty Old Canvas kopen voor een vintage touch

Vintage en canvas zijn tegenwoordig helemaal hip. In onze Dirty Old Canvas zie je de vintage look goed terug. Unieke en bijzondere canvas die jouw woonkamer een vintage touch geven. Leuk te combineren met bijvoorbeeld andere accessoires en posters en passend in ieder interieur. In onze webshop kun je diverse soorten canvas kopen, in de vorm van kaarten tot aan kleine en grote canvasdoeken. We bedrukken onze canvas met bijzondere en mooie afbeeldingen. We werken hierbij samen met onder andere fotografen en spelen in op trends en seizoenen.

Online of bij één van onze verkooppunten

Je kunt Dirty Old Canvas kopen in onze webshop of bij één van onze verkooppunten. Naast Dirty Old Canvas verkopen we ook diverse leuke (woon)accessoires, zoals clips, poster hangers en andere benodigdheden voor het ophangen van jouw canvas.

Bekijk ons assortiment nu online