Canvas webshop

Ben je op zoek naar een canvas webshop? Welkom bij Mo-Ca! Ons assortiment bestaat uit Dirty Old Canvas, garden banners en diverse (woon)accessoires.

Canvas webshop voor Dirty Old Canvas

Een Dirty Old Canvas is een canvas met een vintage look. Het wordt gemaakt van verouderd en verweerd canvasdoek met een gekreukeld uiterlijk. Dit zorgt voor een eigentijds en tegelijk nostalgisch uiterlijk. De Dirty Old Canvas staat goed in ieder interieur en kun je bijvoorbeeld leuk combineren met woonaccessoires en andere posters. Onze canvas leveren we in verschillende formaten, zo kun je bij ons canvas in kaartformaat kopen, leuk om bijvoorbeeld naar iemand op te sturen of op te hangen in huis. Maar ook grotere formaten behoren zeker tot de mogelijkheden. 

Onze Dirty Old Canvas gaat standaard tot 205 x 145 cm en bevat afbeeldingen in de stijl van: bohemian, bloemen, dieren, natuur, celebrities en meer. Daarnaast is het mogelijk om een eigen afbeelding op de Dirty Old Canvas te drukken. Ook maatwerk is mogelijk. Zo kunnen we canvasdoeken maken tot en met een formaat van 30 meter.

Canvas webshop voor Garden banners

Niet alleen binnenshuis, maar ook buitenshuis kun je genieten van onze unieke ontwerpen. Garden banners geven een unieke twist aan jouw tuin. De garden banners in onze canvas webshop worden gemaakt van 510 grams PVC doek, zeildoek of bisonyl. Hierdoor is een garden banner bestand tegen verschillende weersomstandigheden en zeer geschikt voor buiten.  

Canvas webshop voor Woonaccessoires en meer

Neem vooral ook een kijkje bij de accessoires in onze canvas webshop. Je vindt hier onder andere plaids, notitieboekjes en benodigdheden voor het ophangen van dirty old canvas. Bestellingen boven de €70 versturen we gratis. We helpen je graag als je hulp nodig hebt bij je bestellen en/of vragen hebt over ons assortiment.

Neem een kijkje op onze webshop