Dutch Old Canvas

Een Dutch Old Canvas is meer dan canvas alleen. De producten worden met de hand bewerkt en daardoor is ieder item uniek. Het geheel heeft een gekreukte vintage look, wat de canvasproducten van Mo-Ca bijzonder uniek maakt.

Voor ieder wat wils!

Een Dutch Old Canvas voegt echt wat toe aan jouw woonkamer. We spelen in op de huidige trends en stemmen hier de afbeeldingen op af. Van Bohemian style en celebrities tot natuur en tekst. Door de grote diversiteit aan afbeeldingen en de verschillende opties is er voor ieder wat wils. Bij de productie werken we onder andere samen met fotografen, zodat we canvas met unieke afbeeldingen kunnen aanbieden.

Met een Dutch Old Canvas kun je jouw woonkamer of een andere ruimte een opvallende, vintage twist geven. Het mooie is dat je een vintage canvas heel goed kunt combineren met verschillende soorten interieur en accessoires, waardoor je je eigen stijl kunt creëren.  

Je kiest zelf hoe groot je je Dutch Old Canvas wilt

Je kunt kiezen uit verschillende formaten. We bieden namelijk canvas aan in verschillende afmetingen. We verkopen bijvoorbeeld canvas in het formaat van een kaart, leuk om bijvoorbeeld cadeau te geven aan iemand. Maar ook hebben we canvas in grotere formaten. Je kiest zelf hoe groot je het doek wilt. Onze canvasdoeken gaan standaard tot maar liefst  205 x 145 cm, maar een nog groter formaat Dutch Old Canvas is zeker ook mogelijk.

Zo kunnen we maatwerk leveren tot en met een formaat van 30 meter.

Ontdek ons assortiment in de webshop

Neem een kijkje in onze canvas webshop. Naast de Dutch Old Canvas, verkopen we ook diverse benodigdheden om de doeken mee op te hangen. Ook diverse leuke accessoires kun je bij ons vinden.