Garden banner

Met een garden banner geniet je ook buitenshuis van onze unieke ontwerpen. De banners zijn gemaakt van speciaal materiaal, waardoor ze zeer geschikt zijn voor buiten. Je kunt een garden banner bevestigen aan bijvoorbeeld een muur of een schutting.

Garden banner – voor buiten

Een garden banner is gemaakt van 510 grams PVC doek, zeildoek of bisonyl. Hierdoor zijn de banners bestand tegen regen en andere weersinvloeden. Er zijn diverse standaard afmetingen beschikbaar vanaf 59,6 x 42 cm tot en met 205 x 145 cm.  Ook maatwerk is mogelijk, zo kunnen we garden banners leveren met een formaat tot 5 x 12,5 meter. We hebben verschillende soorten garden banners. Kies voor een leuke banner met de afbeelding van bloemen, groene bladeren of een leuke tekst. 

We houden van unieke, aansprekende ontwerpen. Zo werken we samen met fotografen en ontwerpers en spelen we in op de trends en seizoenen. Het resultaat is een eigentijdse en hippe garden banner collectie.

Dirty old canvas – voor binnen

Naast garden banners kun je bij ons ook Dirty Old Canvas kopen. Deze zijn ideaal om binnen op te hangen en geven je woning een vintage touch. De canvas is gemaakt van een verouderd en verweerd canvasdoek met een gekreukeld uiterlijk, hierdoor hebben ze een nostalgische, maar tegelijkertijd eigentijdse uitstraling. De canvasdoeken zijn in diverse soorten stijlen beschikbaar: bohemian, bloemen, dieren, natuur, celebrities en meer. Er is voor ieder wat wils. Daarnaast is het mogelijk om een eigen afbeelding op de Dirty Old Canvas te drukken.

Garden banner? bezoek onze webshop

Neem nu een kijkje in onze webshop en laat je verrassen. Naast een garden banner en Dirty Old Canvas vind je bij ons ook diverse accessoires voor in huis en benodigdheden voor het ophangen van canvas.

Neem een kijkje op onze webshop