Foto op canvas: jouw vakantiefoto's vereeuwigd!

Emily Derksen
08 November 2020
door Emily Derksen

Of het nou een mooi moment is of echt een vakantiekiek. We delen graag foto’s met anderen. Je kunt nu jouw favoriete foto op canvas of dirty old canvas aan de muur hangen.

Je foto op canvas maakt het product nog persoonlijker en natuurlijk uniek. Begin van het jaar ben ik wezen backpacken door Australië. Hieronder vertel ik welke foto’s ik aan de muur heb hangen en waarom. Tijdens mijn reis door Australië ben ik genoeg mooie plekken tegen gekomen. Ik denk dat ik een muur vol foto’s zou kunnen maken als ik al mijn foto’s zou uitprinten. Alle foto’s bewaar ik digitaal en ik heb er op dit moment slechts drie opgehangen aan de muur. Op twee verschillende plekken hangt een foto op canvas. 

Welke foto op canvas? 

1. Een voordeel is dat ik tijdens mijn reis een apart Instagram account had gemaakt waarin ik hoogtepuntjes deelde met iedereen die hierin geïnteresseerd was. Dit zorgde eigenlijk al voor een kleine selectie van foto’s.

2. Uit deze selectie selecteer ik de hoogtepunten. Als ik terugdenk aan deze reis, welke foto’s zouden dan het hele verhaal weer voor mezelf oproepen? 

3. Zijn er momenten waarbij je nieuwe dingen hebt gedaan of momenten die jou een speciaal gevoel hebben gegeven?

4. Als het goed is, wordt je selectie nu steeds kleiner. Daarna kijk ik naar kwaliteit, welke kleuren bij elkaar passen en het allerbelangrijkste: wat vind ik mooi als foto op canvas, om aan mijn muur te hebben? Wanneer de kleuren niet passen, ga ik vaak over op zwart/wit.

5. Wanneer ik mijn selectie voor een foto op canvas heb gemaakt, zoek ik vaak nog een tekst. Vaak een quote van wat de reis mij geleerd heeft of wat ik bij de reis vind passen

Jij ook jouw favoriete foto op canvas?

Het is soms lastig om uit al die mooie kiekjes één of twee foto's te kiezen voor je foto op canvas. Maar door terug te denken aan de hoogtepunten en naar de kwaliteit te kijken, kom je al een heel eind. Waarschijnlijk is dan je selectie al een stuk kleiner! Wil jij ook jouw favoriete foto op canvas? Laat je inspireren op onze webshop of neem contact op!

Misschien vind je dit ook interessant

Bekijk alle blogs

Mo-Ca gezien in het woonprogramma ‘Weer verliefd op je huis’

Afgelopen zondag was Mo-Ca te zien bij vtwonen 'Weer verliefd op je…

Interieur tips voor je tuin!

Gek op interieur, maar weet je niet wat je met je tuin aan moet? We…