Mo-Ca gezien in het woonprogramma 'Weer verliefd op je huis'

Emily Derksen
04 April 2021
door Emily Derksen

Afgelopen zondag was Mo-Ca te zien bij vtwonen 'Weer verliefd op je huis'.

Mo-Ca bij vtwonen 'Weer verliefd op je huis'

Afgelopen zondag was Mo-Ca te zien bij vtwonen 'Weer verliefd op je huis'. Styliste Marianne is in aflevering 7 aan de slag gegaan met het huis van Otto en Jolien. In deze aflevering heeft de hal ook een mooie make-over gekregen. Op de wand zijn foto's van Otto en Jolien te zien op ons materiaal Dutch Old Canvas. Benieuwd naar de aflevering? Klink dan hier om de hele aflevering te zien.

Materiaal keuze bij de aflevering

De foto's zijn op ons materiaal Dirty Old Canvas® gedrukt. Dirty Old Canvas® is ons eigen product. Het wordt met de hand bewerkt en daardoor is ieder item uniek. Het canvas heeft een gekreukte vintage look. De ‘Dirty Old Canvas®’ is met Powerstrips van Tesa makkelijk op de wand aan te brengen. Let op: ons Dirty Old Canvas® is niet opgespannen, maar wordt geleverd als een doek.

Keuze kleur van de foto's

Vtwonen styliste Marianne heeft er voor gekozen de foto's naar zwart-wit te bewerken. Deze optie bieden wij niet via de website aan, maar moet vooraf zelf gedaan worden. Mocht je er niet helemaal uit komen kun je altijd contact met ons opnemen. 

Keuze rand

Het is mogelijk om voor een rand te kiezen, de verschillende randen zijn weergegeven bij de sfeerbeelden. Je kunt kiezen uit onze standaard zwart/witte rand, strakke witte rand en gekartelde witte rand. Marianne heeft voor een gekartelde rand gekozen. 

Ga naar de webshop en bestel je eigen foto op canvas

Misschien vind je dit ook interessant

Bekijk alle blogs

Mo-Ca gezien in het woonprogramma ‘Weer verliefd op je huis’

Afgelopen zondag was Mo-Ca te zien bij vtwonen 'Weer verliefd op je…

Interieur tips voor je tuin!

Gek op interieur, maar weet je niet wat je met je tuin aan moet? We…