Mo-Ca gezien in het woonprogramma 'Weer verliefd op je huis'

Mo-Ca was te zien bij vtwonen 'Weer verliefd op je huis'.

Mo-Ca bij vtwonen 'Weer verliefd op je huis'

Mo-Ca was te zien bij het vtwonen programma 'Weer verliefd op je huis'. Styliste Eva is in aflevering 7 seizoen 17 aan de slag gegaan met het huis van Erik en Madeleine. In deze aflevering heeft de woonkamer en eetkamer een mooie make-over gekregen. Aan de trap naar boven is ook gedacht! Op de wand zijn foto's van Erik, Madeleine en de kinderen te zien op ons materiaal Dutch Old Canvas. Benieuwd naar de aflevering? Klik dan hier om de hele aflevering te zien.

Materiaal keuze bij de aflevering

De foto's zijn op ons materiaal Dutch Old Canvas® gedrukt. Dutch Old Canvas® is ons eigen product. Het wordt met de hand bewerkt en daardoor is ieder item uniek. Het canvas heeft een gekreukte vintage look. De ‘Dutch Old Canvas®’ is met Powerstrips van Tesa makkelijk op de wand aan te brengen. Let op: ons Dutch Old Canvas® is niet opgespannen, maar wordt geleverd als een doek. Voor deze aflevering heeft Eva gebruik gemaakt van ons Nagels. Op deze manier geeft het een robuuste look. 

Keuze kleur van de foto's

Vtwonen styliste Eva heeft onze tool gebruikt om de foto's te bewerken. Ze heeft gekozen voor de filter X400. Mocht je er niet helemaal uit komen kun je altijd contact met ons opnemen. 

Formaat

Voor het A1 formaat is gekozen 84x59 cm en de gekartelde witte rand.

Ga naar de webshop en bestel je eigen foto op canvas