Mo-Ca x IAMaureen

Mo-Ca is een samenwerking aangegaan met IAMaureen. Dit leverde een fantastische collectie op met frisse, minimalistische, pure en toegankelijke prints. De verschillende prints kunnen op diverse materialen in onze webshop besteld worden.

Mo-Ca x IAMaureen

Mo-Ca is een samenwerking aangegaan met IAMaureen. Maureen Brinkhof van IAMaureen heeft een passie voor het visueel vertellen van verhalen. Dit doet ze het liefst door de combinatie van het stylen en fotograferen. Wij zijn erg enthousiast over haar fotografiestijl. Het is fris, minimalistisch, puur en toegankelijk. Wij denken dan ook dat haar foto’s goed zullen passen in diverse stijlen van interieurs.

Mo-Ca x IAMaureen collectie

Voor onze collectie is IAMaureen tijdens het voorjaar aan de gang geweest met diverse droogbloemen. Voor het najaar zijn we voor wat warmere beelden gegaan. Diverse soorten wol, herfstbladeren en warme kleurentinten maakt haar collectie in combinatie met onze Dirty Old Canvas dan ook een echte eyecatcher voor een winterse poster in huis. 

Exclusief, dus je vindt hem nergens anders

Mo-Ca x IAMaureen is een exclusieve samenwerking. Dit betekent dat de gemaakte foto’s speciaal voor Mo-Ca zijn gemaakt. Daarom zal je de posters ook niet bij andere sites vinden en blijft de poster exclusief.  

Shop de Mo-Ca x IAMaureen collectie

Benieuwd naar de Mo-Ca x IAMaureen collectie? Bekijk hieronder onze flyer of shop hier de collectie.

Neem een kijkje op onze webshop