Mo-Ca x Feestdagen

Mo-Ca viert kerst op een sfeervolle manier! Dit jaar zitten wij met Kerst waarschijnlijk meer thuis dan anders. Hoe leuk is het dan om je huis sfeervol te maken met onze warme, winterse prints? De verschillende prints kunnen op diverse materialen in onze webshop besteld worden.

Mo-Ca X Feestdagen

It’s the most wonderful time of the year! Niets is leuker dan je huis gezellig maken voor de feestdagen. Onze kleine canvas en dirty old canvas kaarten zijn ideaal om naar familie en vrienden te sturen zodat ze een leuk cadeau aan de muur hebben hangen. Een leuke verandering op een standaard kaartje dus! Of het nou Kerst, oud en nieuw of een andere feestdag is, er is altijd wel een bijpassende print te vinden. 

Mo-Ca x Feestdagen in de brievenbus

Dit jaar hebben we voor de Mo-Ca x Feestdagen collectie speciale boxen ontwikkeld. Haal met deze boxen zelf de kerst in huis of doe ze cadeau aan iemand die je wilt verrassen. Zo laat je je collega, familie of vrienden weten dat je ook tijdens deze speciale kerst aan ze denkt. Sommige boxen zijn brievenbuspakketjes en passen daardoor door een brievenbus. Ideaal als je deze boxen cadeau wilt doen en je niet weet wanneer de gelukkige ontvanger thuis is.

Shop de Mo-Ca x Feestdagen collectie

Benieuwd naar Mo-Ca x Feestdagen collectie? Shop hier de collectie.

Neem een kijkje op onze webshop