Canvas kopen: welk materiaal past bij jou?

Wij geloven dat je met weinig moeite extra sfeer kunt geven aan jouw woning. We helpen jou sfeer te creëren in je woning met makkelijke en inspirerende decoratie van goede kwaliteit. Want iedereen verdient sfeer en persoonlijkheid in zijn eigen interieur.Ga jij jouw eigen passende canvas kopen?

Voor ieder een persoonlijk en sfeervol interieur: welk materiaal past bij jou?

Op onze site bieden wij twee verschillende materialen aan. Hieronder bespreken we de verschillende materialen en hun eigenschappen. 

Canvas

Onze canvas producten zijn zoals je van ons gewend bent, alleen nu ook zonder de gekreukte vintage look. Ons canvas is eenvoudig op te hangen met Powerstrips van Tesa. Let op: ons canvas is niet opgespannen, maar wordt geleverd als een doek.

15 mil Poly/ Cotton base canvas. Speciaal voor More than Canvas geproduceerd +- 300 gram per m2 poly / Cotton base canvas. Deze is voorzien van een speciale Satin coating. scheur / water / kras / kleur bestendig. OBA vrij ph neutraal / zuur vrij. Aanbevolen gebruikstoepassingen: foto en kunst reproducties.

Dirty Old Canvas®

Dirty Old Canvas® is ons eigen product. Het wordt met de hand bewerkt en daardoor is ieder item uniek. Het canvas heeft een gekreukte vintage look. De ‘Dirty Old Canvas®’ is met Powerstrips van Tesa makkelijk op de wand aan te brengen. Let op: ons Dirty Old Canvas® is niet opgespannen, maar wordt geleverd als een doek.

15 mil Poly/ Cotton base canvas. Speciaal voor More than Canvas geproduceerd +- 300 gram per m2 poly / Cotton base canvas. Deze is voorzien van een speciale Satin coating. scheur / water / kras / kleur bestendig. OBA vrij ph neutraal / zuur vrij. Aanbevolen gebruikstoepassingen: foto en kunst reproducties.

Test Staal 

Canvas kopen, maar wil je eerst graag weten wat het verschil is in de diverse materialen? Met een teststaal krijg je een kleine impressie van hoe het materiaal eruit ziet. Gebruik de volgende code om eenmalig een gratis test staal te ontvangen: Testmoca

Canvas kopen

Met de Dirty Old Canvas van Mo-Ca heb je iets unieks in handen. Leuk om op te hangen in huis of om cadeau te geven! Ga jij jouw favoriete canvas kopen?

Een eigentijds en tegelijkertijd nostalgisch uiterlijk

De Dirty Old Canvas heeft haar vintage look te danken aan het verweerde en verouderde canvasdoek waarvan het gemaakt is. Dit canvas heeft een gekreukt uiterlijk, waardoor het een eigentijdse en tegelijkertijd nostalgische uitstraling heeft.

Dit canvas is bedrukt in verschillende stijlen en met diverse afbeeldingen. Van bohemian style tot dieren en van natuur tot celebrities. Een canvas kopen met een inspirerende quote of een eigen afbeelding? In onze webshop vind je het allemaal!

Dirty Old Canvas kopen: geef jouw interieur een vintage touch 

Vintage en canvas zijn tegenwoordig helemaal hip. In ons Dirty Old Canvas zie je de vintage look goed terug. Unieke en bijzondere canvas die jouw woonkamer een vintage touch geven. Leuk te combineren met bijvoorbeeld andere accessoires en posters en passend in ieder interieur. In onze webshop vind je diverse soorten canvas, in de vorm van kaarten tot aan kleine en grote canvasdoeken. We bedrukken onze canvas met bijzondere en mooie afbeeldingen. We werken hierbij samen met onder andere fotografen en spelen in op trends en seizoenen.

Online of bij één van onze verkooppunten

Je kunt Dirty Old Canvas kopen in onze webshop of bij één van onze verkooppunten. Naast Dirty Old Canvas verkopen we ook diverse leuke (woon)accessoires, zoals plaids, notitieboekjes en benodigdheden voor het ophangen van jouw canvas. Bekijk ons assortiment nu online.